Lieve Klanten,

 

Vanaf woensdag 3 Maart 2021 is onze kapsalon is weer geopend. Natuurlijk hanteren wij ook de uitgebreide voorzorgsmaatregelen en een klanten protocol opgesteld door onze branche organisatie de ANKO (Algemene Nederlandse Kappers Organisatie)

 

Wij werken alleen op afspraak en komt u a.u.b maximaal 5 minuten van te voren bij ons binnen. Bij binnenkomst uw handen desinfecteren met de daarvoor bestemde desinfectie.

Wij zijn verplicht u een aantal vragen te stellen van het RIVM, bij binnenkomst en u een formulier van uw contactgegevens voor het bron en contactonderzoek bezoek kapsalon. Wacht u even buiten, als bij binnenkomst geen beschikbare wachtplek is en u derhalve geen 1,5 meter afstand kunt houden.

In onze kapsalon werken wij met mondkapjes, handschoenen en hebben wij een plexiglas plaat bij de kassa. Ook stellen wij mondkapjes beschikbaar voor onze klanten indien zij dit wensen.

Er is steeds 1 stoel vrij tussen 2 behandelplekken waardoor er tussen de stoelen meer als 3 meter afstand is. 

I.v.m. de hygiëne maartregelen die wij moeten treffen, zullen wij de komende periode een tijdelijke "corona hygiëne toeslag" van € 1,= aan uw behandeling toevoegen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten bij ons in de kapsalon.

 

Team Kapsalon Hofstede